Pracovní příležitosti

Odborný asistent se zaměřením na systematickou filozofii, specializace na logiku, filozofii a metodologii vědy

Děkan Filozofické fakulty Ostravské univerzity vypisuje výběrové řízení čj. OU-46103/25-2020 na obsazení následujícího systemizovaného pracovního místa akademického pracovníka

  • odborného asistenta se zaměřením na systematickou filozofii, specializace na logiku, filozofii a metodologii vědy
    na 100% pracovní úvazek na katedře filozofie

Požadavky:

  • magisterské VŠ vzdělání v oboru filozofie, logika nebo v oboru příbuzném;
  • ukončené doktorské studium (titul Ph.D. nebo ekvivalent) v oboru filozofie, logika nebo v oboru příbuzném;
  • předpoklady pro pedagogickou a vědecko-výzkumnou činnost;
  • aktivní vědecká a publikační činnost v oblasti logiky, filozofie nebo metodologie vědy;
  • výborné komunikační dovednosti;
  • samostatný, odpovědný a kreativní přístup k práci;
  • morální a občanská bezúhonnost.

Jazykové požadavky:

  • znalost anglického jazyka, min. na úrovni B2.

Mzdové podmínky:

  • 6. mzdová třída dle Vnitřního mzdového předpisu OU.

Dále nabízíme:

  • 8 týdnů dovolené;
  • 5 dní volna k léčení;
  • možnost výkonu práce z domova;
  • příspěvek na stravování;
  • TEP – sportovní aktivity pro zaměstnance.

Pracovní úvazek:

  • 100 %.

Předpokládaný nástup do pracovního poměru:

  • 15. září 2020 nebo dle dohody.

Požadované dokumenty:

  • souhlas se zpracováním osobních údajů;
  • motivační dopis;
  • profesní životopis s přehledem dosavadní praxe;
  • kontakt (e-mail, telefon) na dvě osoby, které mohou ústně podat reference;
  • kopie dokladů o dosaženém vzdělání;
  • přehled publikační činnosti.

První kolo výběrového řízení proběhne posouzením zaslaných materiálů. Do druhého kola budou pozváni pouze vybraní uchazeči. Zaměstnavatel je oprávněn bez uvedení důvodů výběrové řízení zrušit nebo nevybrat žádného z uchazečů. Žádáme zájemce o výše uvedenou pozici, aby do 13. srpna 2020 zaslali požadované dokumenty v elektronické podobě na adresu .

Kontakt:

e-mail: