Ostravská univerzita používá na svých webových stránkách soubory cookies i další analytické nástroje. Rozumím

OU

Pavla Svrčinová


titul, jméno, příjmení:MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.
místnost, podlaží, budova: ZW 204, budova ZW
funkce:
obor činnosti:
katedra / středisko (fakulta): Ústav epidemiologie a ochrany veřejného zdraví (Lékařská fakulta)
telefon, mobil: 553 46 1799
e-mail:
osobní WWW stránka:



Nenalezen žádný záznam.



RISK ASSOCIATED WITH FOREIGN BODIES IN FOOD IN THE CZECH REPUBLIC
Hana Tomášková, Pavla Svrčinová, Vladimír Janout
Rok: 2019, Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
článek v odborném periodiku

Comparison of official food safety control systems in member states of the European Union
Pavla Svrčinová, Vladimír Janout
Rok: 2018, Central European Journal of Public Health
článek v odborném periodiku

Hodnocení nutričního příjmu pacientů po endoskopické gastroplikaci
Karin Petřeková, Pavla Svrčinová, Veronika Horká, Jana Janoutová, Marek Bužga
Rok: 2018, Praktický lékař
článek v odborném periodiku

Listerie-bakterie s Vámi
Pavla Svrčinová, I. Martinková
Rok: 2007
stať ve sborníku

Evaluation of risk assessment from contaminating substances in foods produced in the Silesian region of the Czech Republic
Vítězslav Jiřík, Pavla Svrčinová, J. Burdová, Vladimíra Němcová, S. Kaderka, J. Pavelka ... další autoři
Rok: 1998, Hygiena
článek v odborném periodiku

Nenalezen žádný záznam.

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů



Nepodařilo se načíst záznamy - probíhá údržba databází.



AutorNázev práceTypRok
Boturová KateřinaPoměr konzumované a nekonzumované části školních obědů u žáků základních školdiplomová 2019 
Hrušková EvaAnalýza rizika chemických kontaminantů potravin hlášených v systému RASFF v roce 2007, 2008 a 2009diplomová 2010 
Sobotková VendulaAnalýza rizika pro výrobu pokrmů z hubdiplomová 2010 
Šimíková PavlínaAnalýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikózdiplomová 2010 
Ellnerová TerezaKontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenesdiplomová 2009 
Močigemba JaroslavPostupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravovánídiplomová 2009 
Lochmanová RadkaChemická nebezpečí z předmětů určených pro styk s potravinamidiplomová 2008 
Pščolková MartinaVýskyt Salmonelových onemocnění v ČR a v EU v letech 2002-2006 a opatření v EU v boji proti jejich výskytu.diplomová 2008 
Škrachová BlankaNejčastěji zjišťované závady v zařízeních společného stravování na území Moravskoslezského kraje v roce 2006diplomová 2008 
Procházková VendulaListerióza, výskyt v České republice a ve světě, možnosti omezení výskytu tohoto onemocněnídiplomová 2007 
Železníková MarieCampylobacter jejuni, opatření k omezení výskytu onemocnění vyvolaných tímto mikroorganismemdiplomová 2007 
Chmelařová PavlínaZnalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozůbakalářská 2020 
Štvrtňová VeronikaVýskyt atypických salmonel v potravinách v EU 2013-2018bakalářská 2020 
Chaloupková LenkaZnalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravováníbakalářská 2019 
Chytil DanielElektronické cigarety a jejich vliv na zdraví uživatelů - literární rešeršebakalářská 2019 
Konderlová SilvieZnalost zásad správného stravování u matek dětí předškolního věkubakalářská 2019 
Manová KláraObezita u žáků základních školbakalářská 2018 
Schindler TomášPřehled přírodně toxických látek v potravináchbakalářská 2018 
Hrozková PetraPrevence obezitybakalářská 2009 
Jendryščíková DagmarCeliakie a stravování při celiakiibakalářská 2009 
Lišková MonikaDOPLŇKY STRAVYbakalářská 2009 
Mikšík RadekObsah chemických látek a živin v nealkoholických nápojíchbakalářská 2009 
Halfarová KamilaŽivočišní škůdci potravinbakalářská 2008 
Hrušková EvaPotraviny hlášené v systému RASFF v roce 2006 a 2007bakalářská 2008 
Pajchlová LucieAlimentární virová onemocněníbakalářská 2008 
Sobotková VendulaOtravy houbamibakalářská 2008 
Šimíková PavlínaAlimentární toxikózybakalářská 2008 
Zabloudilová SoňaRozbor hlášení v systému RAPEX - kosmetika za roky 2004 - 2007bakalářská 2008 
Chlebiková BarboraChemická nebezpečí z výrobků pro děti a hraček - rozbor hlášení v systému RAPEX od dne přistoupení ČR k EU.bakalářská 2007 
Ellnerová TerezaListeria monocytogenes - výskyt listeriových onemocnění v Moravskoslezském kraji v období 2001-2005bakalářská 2007 
Močigemba JaroslavVliv teploty a času na zdravotní nezávadnost zeleninových salátů v zařízeních společného stravováníbakalářská 2007 
Mužná KateřinaVnímání bezpečnosti pokrmů podávaných v zařízeních společného stravování obyvateli Moravskoslezského kraje.bakalářská 2007 
Pščolková MartinaAlimentární onemocnění v Moravskoslezském kraji za rok 2003bakalářská 2006 
Ulrichová VeronikaVliv teploty na zdravotní nezávadnost teplého pokrmu-knedlíkybakalářská 2006 
Železníková MarieCampylobacter jejuni, výskyt onemocnění vyvolaných tímto mikroorganismem na území Moravskoslezského krajebakalářská 2005 


Nenalezen žádný záznam.

facebook
instagram
youtube
twitter
linked in
soundcloud
rss
social hub