Pavla Svrčinová
titul, jméno, příjmení: | MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D. |
místnost, podlaží, budova: |
ZY 369, budova ZY |
funkce: | |
obor činnosti: | |
katedra / středisko (fakulta): | Ústav epidemiologie a ochrany veřejného zdraví (Lékařská fakulta) |
telefon, mobil: | 553 46 1799 |
e-mail: |
Nenalezen žádný záznam.
RISK ASSOCIATED WITH FOREIGN BODIES IN FOOD IN THE CZECH REPUBLIC | |
Hana Tomášková, Pavla Svrčinová, Vladimír Janout | |
Rok: 2019, Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences | |
článek v odborném periodiku | |
Comparison of official food safety control systems in member states of the European Union | |
Pavla Svrčinová, Vladimír Janout | |
Rok: 2018, Central European Journal of Public Health | |
článek v odborném periodiku | |
Hodnocení nutričního příjmu pacientů po endoskopické gastroplikaci | |
Karin Petřeková, Pavla Svrčinová, Veronika Horká, Jana Janoutová, Marek Bužga | |
Rok: 2018, Praktický lékař | |
článek v odborném periodiku | |
Listerie-bakterie s Vámi | |
Pavla Svrčinová, I. Martinková | |
Rok: 2007 | |
stať ve sborníku | |
Evaluation of risk assessment from contaminating substances in foods produced in the Silesian region of the Czech Republic | |
Vítězslav Jiřík, Pavla Svrčinová, J. Burdová, Vladimíra Němcová, S. Kaderka, J. Pavelka ... další autoři | |
Rok: 1998, Hygiena | |
článek v odborném periodiku |
Nenalezen žádný záznam.
Autor | Název práce | Typ | Rok |
---|---|---|---|
Koplová Kateřina | Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR | diplomová | |
Chytil Daniel | Užívání elektronických cigaret u obyvatel ČR | diplomová | 2021 |
Klímková Marcela | Jaké faktory rozhodují o výběru potravin u spotřebitele v ČR | diplomová | 2021 |
Boturová Kateřina | Poměr konzumované a nekonzumované části školních obědů u žáků základních škol | diplomová | 2019 |
Hrušková Eva | Analýza rizika chemických kontaminantů potravin hlášených v systému RASFF v roce 2007, 2008 a 2009 | diplomová | 2010 |
Sobotková Vendula | Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub | diplomová | 2010 |
Šimíková Pavlína | Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz | diplomová | 2010 |
Ellnerová Tereza | Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes | diplomová | 2009 |
Močigemba Jaroslav | Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování | diplomová | 2009 |
Janecká Martina | Výskyt Salmonelových onemocnění v ČR a v EU v letech 2002-2006 a opatření v EU v boji proti jejich výskytu. | diplomová | 2008 |
Lochmanová Radka | Chemická nebezpečí z předmětů určených pro styk s potravinami | diplomová | 2008 |
Škrachová Blanka | Nejčastěji zjišťované závady v zařízeních společného stravování na území Moravskoslezského kraje v roce 2006 | diplomová | 2008 |
Procházková Vendula | Listerióza, výskyt v České republice a ve světě, možnosti omezení výskytu tohoto onemocnění | diplomová | 2007 |
Železníková Marie | Campylobacter jejuni, opatření k omezení výskytu onemocnění vyvolaných tímto mikroorganismem | diplomová | 2007 |
Tomisová Andrea | Mikrobiální kontaminace koření v hlášení RASFF | bakalářská | 2021 |
Chmelařová Pavlína | Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů | bakalářská | 2020 |
Štvrtňová Veronika | Výskyt atypických salmonel v potravinách v EU 2013-2018 | bakalářská | 2020 |
Chaloupková Lenka | Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování | bakalářská | 2019 |
Chytil Daniel | Elektronické cigarety a jejich vliv na zdraví uživatelů - literární rešerše | bakalářská | 2019 |
Konderlová Silvie | Znalost zásad správného stravování u matek dětí předškolního věku | bakalářská | 2019 |
Manová Klára | Obezita u žáků základních škol | bakalářská | 2018 |
Schindler Tomáš | Přehled přírodně toxických látek v potravinách | bakalářská | 2018 |
Hrozková Petra | Prevence obezity | bakalářská | 2009 |
Jendryščíková Dagmar | Celiakie a stravování při celiakii | bakalářská | 2009 |
Lišková Monika | DOPLŇKY STRAVY | bakalářská | 2009 |
Mikšík Radek | Obsah chemických látek a živin v nealkoholických nápojích | bakalářská | 2009 |
Halfarová Kamila | Živočišní škůdci potravin | bakalářská | 2008 |
Hrušková Eva | Potraviny hlášené v systému RASFF v roce 2006 a 2007 | bakalářská | 2008 |
Pajchlová Lucie | Alimentární virová onemocnění | bakalářská | 2008 |
Sobotková Vendula | Otravy houbami | bakalářská | 2008 |
Šimíková Pavlína | Alimentární toxikózy | bakalářská | 2008 |
Zabloudilová Soňa | Rozbor hlášení v systému RAPEX - kosmetika za roky 2004 - 2007 | bakalářská | 2008 |
Chlebiková Barbora | Chemická nebezpečí z výrobků pro děti a hraček - rozbor hlášení v systému RAPEX od dne přistoupení ČR k EU. | bakalářská | 2007 |
Ellnerová Tereza | Listeria monocytogenes - výskyt listeriových onemocnění v Moravskoslezském kraji v období 2001-2005 | bakalářská | 2007 |
Močigemba Jaroslav | Vliv teploty a času na zdravotní nezávadnost zeleninových salátů v zařízeních společného stravování | bakalářská | 2007 |
Mužná Kateřina | Vnímání bezpečnosti pokrmů podávaných v zařízeních společného stravování obyvateli Moravskoslezského kraje. | bakalářská | 2007 |
Janecká Martina | Alimentární onemocnění v Moravskoslezském kraji za rok 2003 | bakalářská | 2006 |
Ulrichová Veronika | Vliv teploty na zdravotní nezávadnost teplého pokrmu-knedlíky | bakalářská | 2006 |
Železníková Marie | Campylobacter jejuni, výskyt onemocnění vyvolaných tímto mikroorganismem na území Moravskoslezského kraje | bakalářská | 2005 |
Nenalezen žádný záznam.