Ostravská univerzita používá na svých webových stránkách soubory cookies i další analytické nástroje. Rozumím

OU

Marta Bukáčková


titul, jméno, příjmení:Ing. Marta Bukáčková, Ph.D.
místnost, podlaží, budova: C 412, budova C
funkce:
obor činnosti:
katedra / středisko (fakulta): Katedra chemie (Přírodovědecká fakulta)
telefon, mobil: 553 46 2277
e-mail:
osobní WWW stránka:



Nenalezen žádný záznam.



Interaction of BSA and metal oxide nanoparticles
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2018
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

Interaction of BSA with ZnO, TiO2 and CeO2 Nanoparticles
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2018
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

Mathematical methods in calculation of zeta potential BSA
Marta BUKÁČKOVÁ, Pavel Rusnok, Roman Maršálek
Rok: 2018, J SOLUTION CHEM
článek v odborném periodiku

Interaction between bovine serum albumin and CeO2
Roman Maršálek, Marta BUKÁČKOVÁ
Rok: 2017
stať ve sborníku

Mathematical processing of zeta potential BSA
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek, Pavel Rusnok
Rok: 2017
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

Nanoparticles of ZnO - Change of Zeta Potential and Adsorption of BSA
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2017
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

NANOPARTICLES OF ZNO - CHANGE OF ZETA POTENTIAL AND ADSORPTION OF BSA
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2017
stať ve sborníku

Advanced methods for the characterization of surfaces
Tomáš Zelenka, Petra Bulavová, Gabriela Hotová, Marta BUKÁČKOVÁ, Eva Kinnertová, Jana ŠTEFELOVÁ, Václav Slovák ... další autoři
Rok: 2016
učební texty, skripta, výukové programy, příručky

Effect of several parameters on the zeta potential of bovine serum albumin
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2016
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

Vliv pH, teploty a koncentrace na zeta potenciál BSA
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2016
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

Nenalezen žádný záznam.

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů



AutorNázev práceTypRok
Huďa MarekVliv pH a teploty na změnu zeta potenciálu vybraných proteinůbakalářská 2018 


Stanovení zeta potenciálu hovězího sérového albuminu (BSA ? bovine serum albumin) a studium jeho (BSA) interakcí s nanočásticemi
Hlavní řešitelIng. Marta Bukáčková, Ph.D.
Období1/2016 - 12/2017
PoskytovatelSpecifický VŠ výzkum
Stavukončený
facebook
instagram
youtube
twitter
linked in
soundcloud
rss
social hub