Ostravská univerzita používá na svých webových stránkách soubory cookies i další analytické nástroje. Rozumím

OU

Marta Bukáčková


titul, jméno, příjmení:Ing. Marta Bukáčková, Ph.D.
místnost, podlaží, budova: C 413, budova C
funkce:
obor činnosti:
katedra / středisko (fakulta): Katedra chemie (Přírodovědecká fakulta)
telefon, mobil: 553 46 2277
e-mail:
osobní WWW stránka:



Nenalezen žádný záznam.



Interaction of BSA and metal oxide nanoparticles
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2018
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

Interaction of BSA with ZnO, TiO2 and CeO2 Nanoparticles
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2018
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

Mathematical methods in calculation of zeta potential BSA
Marta BUKÁČKOVÁ, Pavel Rusnok, Roman Maršálek
Rok: 2018, J SOLUTION CHEM
článek v odborném periodiku

Interaction between bovine serum albumin and CeO2
Roman Maršálek, Marta BUKÁČKOVÁ
Rok: 2017
stať ve sborníku

Mathematical processing of zeta potential BSA
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek, Pavel Rusnok
Rok: 2017
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

Nanoparticles of ZnO - Change of Zeta Potential and Adsorption of BSA
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2017
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

NANOPARTICLES OF ZNO - CHANGE OF ZETA POTENTIAL AND ADSORPTION OF BSA
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2017
stať ve sborníku

Advanced methods for the characterization of surfaces
Tomáš Zelenka, Petra Bulavová, Gabriela Hotová, Marta BUKÁČKOVÁ, Eva Kinnertová, Jana ŠTEFELOVÁ, Václav Slovák ... další autoři
Rok: 2016
učební texty, skripta, výukové programy, příručky

Effect of several parameters on the zeta potential of bovine serum albumin
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2016
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

Vliv pH, teploty a koncentrace na zeta potenciál BSA
Marta BUKÁČKOVÁ, Roman Maršálek
Rok: 2016
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)

Nenalezen žádný záznam.

» Zobrazit více záznamů

» Zobrazit více záznamů

» Zobrazit více záznamů

» Zobrazit více záznamů

» Zobrazit více záznamů

» Zobrazit více záznamů

» Zobrazit více záznamů

» Zobrazit více záznamů



ZkratkaNázev předmětu
ZLTE4Základy laboratorní techniky
7LAT1Laboratorní technika


AutorNázev práceTypRok
Huďa MarekVliv pH a teploty na změnu zeta potenciálu vybraných proteinůbakalářská 2018 


Stanovení zeta potenciálu hovězího sérového albuminu (BSA ? bovine serum albumin) a studium jeho (BSA) interakcí s nanočásticemi
Hlavní řešitelIng. Marta Bukáčková, Ph.D.
Období1/2016 - 12/2017
PoskytovatelSpecifický VŠ výzkum
Stavukončený
facebook
instagram
youtube
twitter
linked in
rss
social hub