Využijte web naplnoDíky cookies pro vás bude prohlížení stránek příjemnější a jednodušší. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“. Odmítnutím se načtou jen nezbytně nutné cookies. Více informací o cookies a jejich nastavení.
Přijmout vše Odmítnout
Výběr cookies

OU > O univerzitě > Struktura univerzity > Fakulty a ústavy > Lékařská fakulta > Součásti fakulty > Ústav epidemiologie a ochrany veřejného zdraví

Pavla Svrčinová


titul, jméno, příjmení:
MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.
místnost, podlaží, budova:
ZY 369, budova ZY
funkce:
obor činnosti:
telefon, mobil:
553 46 1799
e-mail:



Nenalezen žádný záznam.




Nenalezen žádný záznam.

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů



Zkratka
Název předmětu



Autor
Název práce
Typ
Rok
Koplová Kateřina
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
diplomová
2023
Chytil Daniel
Užívání elektronických cigaret u obyvatel ČR
diplomová
2021
Klímková Marcela
Jaké faktory rozhodují o výběru potravin u spotřebitele v ČR
diplomová
2021
Boturová Kateřina
Poměr konzumované a nekonzumované části školních obědů u žáků základních škol
diplomová
2019
Hrušková Eva
Analýza rizika chemických kontaminantů potravin hlášených v systému RASFF v roce 2007, 2008 a 2009
diplomová
2010
Sobotková Vendula
Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub
diplomová
2010
Šimíková Pavlína
Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
diplomová
2010
Ellnerová Tereza
Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
diplomová
2009
Močigemba Jaroslav
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
diplomová
2009
Janecká Martina
Výskyt Salmonelových onemocnění v ČR a v EU v letech 2002-2006 a opatření v EU v boji proti jejich výskytu.
diplomová
2008
Lochmanová Radka
Chemická nebezpečí z předmětů určených pro styk s potravinami
diplomová
2008
Škrachová Blanka
Nejčastěji zjišťované závady v zařízeních společného stravování na území Moravskoslezského kraje v roce 2006
diplomová
2008
Procházková Vendula
Listerióza, výskyt v České republice a ve světě, možnosti omezení výskytu tohoto onemocnění
diplomová
2007
Železníková Marie
Campylobacter jejuni, opatření k omezení výskytu onemocnění vyvolaných tímto mikroorganismem
diplomová
2007
Tomisová Andrea
Mikrobiální kontaminace koření v hlášení RASFF
bakalářská
2021
Chmelařová Pavlína
Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů
bakalářská
2020
Štvrtňová Veronika
Výskyt atypických salmonel v potravinách v EU 2013-2018
bakalářská
2020
Chaloupková Lenka
Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování
bakalářská
2019
Chytil Daniel
Elektronické cigarety a jejich vliv na zdraví uživatelů - literární rešerše
bakalářská
2019
Konderlová Silvie
Znalost zásad správného stravování u matek dětí předškolního věku
bakalářská
2019
Manová Klára
Obezita u žáků základních škol
bakalářská
2018
Schindler Tomáš
Přehled přírodně toxických látek v potravinách
bakalářská
2018
Hrozková Petra
Prevence obezity
bakalářská
2009
Jendryščíková Dagmar
Celiakie a stravování při celiakii
bakalářská
2009
Lišková Monika
DOPLŇKY STRAVY
bakalářská
2009
Mikšík Radek
Obsah chemických látek a živin v nealkoholických nápojích
bakalářská
2009
Halfarová Kamila
Živočišní škůdci potravin
bakalářská
2008
Hrušková Eva
Potraviny hlášené v systému RASFF v roce 2006 a 2007
bakalářská
2008
Pajchlová Lucie
Alimentární virová onemocnění
bakalářská
2008
Sobotková Vendula
Otravy houbami
bakalářská
2008
Šimíková Pavlína
Alimentární toxikózy
bakalářská
2008
Zabloudilová Soňa
Rozbor hlášení v systému RAPEX - kosmetika za roky 2004 - 2007
bakalářská
2008
Chlebiková Barbora
Chemická nebezpečí z výrobků pro děti a hraček - rozbor hlášení v systému RAPEX od dne přistoupení ČR k EU.
bakalářská
2007
Ellnerová Tereza
Listeria monocytogenes - výskyt listeriových onemocnění v Moravskoslezském kraji v období 2001-2005
bakalářská
2007
Močigemba Jaroslav
Vliv teploty a času na zdravotní nezávadnost zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
bakalářská
2007
Mužná Kateřina
Vnímání bezpečnosti pokrmů podávaných v zařízeních společného stravování obyvateli Moravskoslezského kraje.
bakalářská
2007
Janecká Martina
Alimentární onemocnění v Moravskoslezském kraji za rok 2003
bakalářská
2006
Ulrichová Veronika
Vliv teploty na zdravotní nezávadnost teplého pokrmu-knedlíky
bakalářská
2006
Železníková Marie
Campylobacter jejuni, výskyt onemocnění vyvolaných tímto mikroorganismem na území Moravskoslezského kraje
bakalářská
2005



Nenalezen žádný záznam.

facebook
instagram
social hub